Skip to content

In 2026 bestaan wij 100 jaar en dieren hebben vanaf het begin bij ons in de hoofdrol gestaan. Begon het met een dierenruilbeurs, dierenwasserij en asiel, zijn wij inmiddels gegroeid tot een organisatie die bestaat uit 5 afdelingen. Wij hebben een dagopvang voor honden, een pension voor honden en katten, een asiel voor honden en katten, de dierenambulance voor de Gemeente Wassenaar, Leidschendam-Voorburg en de oudste seniorenclub voor honden en katten in Nederland.

Als u ons werk wil ondersteunen door ons op te nemen in uw testament, dan kunnen wij ons werk voortzetten. Dierenwelzijn staat bij al onze activiteiten op nummer 1 en nalaten aan Stichting Nationale Dierenzorg zorgt ervoor dat u nog één keer op kan komen voor dat wat u belangrijk vind; de beste zorg voor onze dieren.

U kunt informatie aanvragen, of een persoonlijk gesprek met Inez de Ligt (Directeur) via inez@ndz.nl

IBAN: NL81 INGB 0000 1169 99

U kunt het maar beter goed geregeld hebben!

Mocht er een moment komen waarop u zelf niet meer zorg kunt dragen voor uw hond en/of kat dan nemen wij de zorg voor uw huisdier(en) graag over. Wij bieden het totale plaatje. Onze dierenambulance kan uw huisdier(en) ophalen, senioren dieren kunnen nieuw thuis vinden in onze seniorenclub en jongere dieren kunnen wij professioneel voor u herplaatsen. Dit alles kunt u vastleggen met ons en met uw notaris. U kunt Stichting Nationale Dierenzorg opnemen in uw testament om de zorg van uw huisdier(en) na uw overlijden over te nemen, dan weet u dat u het goed geregeld heeft.

Back To Top
Resize text-+=
Translate »