Skip to content

Dank voor uw bezoek aan de (online) Galerie des Animaux 2023. Het was een mooie expositie, dank aan alle exposerende kunstenaars.

Tot 2025!

Galerie des Animaux 2023

Een oude traditie is weer in ere hersteld: de Galerie des Animaux bij Stichting Nationale Dierenzorg (NDZ). In de jaren 90 werd de GdA bedacht en opgezet door toenmalig directeur Jaap Boersma. Op de zolder van de prachtige boerderij Welgelegen aan de Zijdeweg in Wassenaar werden diverse werken geëxposeerd van verschillende kunstenaars. Dit mooie initiatief is in  2022  door de huidige directeur Inez de Ligt en het bestuur van NDZ opnieuw omarmd en besloten werd om de Galerie des Animaux als biënnale, om het jaar, terug te laten komen. Vanaf nu echter niet alleen meer op zolder, maar ook op het NDZ terrein, het receptieplein en in de receptie ruimte.

Dank aan alle deelnemende Kunstenaars 2023:

Patrick Visser, Jenny Verplanke, Ben Jansen, Ella van Elck, Frederique Schuurman, Manon Wolters, Vera Bruggemans, Annemieke Fierinck, Esther Hessing, Margreeth Kortekaas, Sona Sahakian, Emma Trehearn, Ella van Schaik, Germaine Cornet, Achille, Brigitte Wawoe, Ellen van Toor, Ria Sprenger en Greetje Sieders.

Speciale evenementen en herfstvakantie activiteiten

REFUGIUM Lezing

Activiteiten voor kinderen tijdens de herfstvakantie:

  •  Fabeldieren tekenen met kunstenaar Vera Bruggemans

Workshops ‘Dierenportret’ op woensdag 18 oktober door kunstenaar Annemieke Fierinck.

Fotospeurtocht over het terrein gemaakt door kunstenaar Esther Hessing

Back To Top
Resize text-+=
Translate »