Skip to content

Stichting Nationale Dierenzorg Wassenaar heeft plek voor nieuwe, vrijwillige Dierenambulance chauffeurs!

Dierenambulance Wassenaar en omstreken staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om zieke, gewonde en zwervende (huis)dieren te helpen. Soms doen we dat ter plekke maar in veel gevallen is meer hulp nodig. De dierenambulancemedewerker verleent eerste hulp en vervoert de dieren dan naar een dierenarts of een opvanglocatie.

De belangrijkste taken die je uitvoert zijn:

  • Verlenen van noodhulp aan gewonde dieren
  • Vervoeren van zieke, gewonde of in nood verkerende huisdieren (met of zonder eigenaar) en in het wild voorkomende dieren naar de dichtstbijzijnde dierenarts of opvanglocatie
  • Het verzorgen van dieren die we zelf tijdelijk opvangen
  • Het aannemen van telefonische meldingen
  • Het afhandelen van de administratie
  • Contact met externe instanties (bijv. politie/brandweer/boswachter)


Wat neem jij mee?

Je hebt affiniteit met dieren en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het bezit van rijbewijs B/BE. Je kunt goed met mensen en emoties omgaan en je hebt een goede fysieke conditie. Daarnaast weet jij de rust te bewaren op dagen dat het druk en hectisch is.
Het werkgebied van onze Dierenambulance is Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Vlietland. Het is een pré wanneer je in deze omgeving woonachtig bent.

Wat levert het je op?

Wij bieden een hele leuke werkomgeving op één van de mooiste locaties van Wassenaar, omringd door dieren en enthousiaste collega’s. Je ontvangt waardering, wordt goed ingewerkt en krijgt een opleiding.

Werkdagen en werktijden

De werktijden zijn in eerste instantie van 09:00 tot 16:00. Er wordt gewerkt met een vaste dag/dagen volgens een rooster. Het is erg prettig wanneer je (op termijn) bereid bent om ook in de avond en/of het weekend te werken.

Interesse of meer weten

Neem contact op via ons emailadres inez@ndz.nl

Back To Top
Resize text-+=
Translate »