Skip to content

Geslacht: Reu
Geboorte datum: 20-4-2016
Gecastreerd: Ja
Herkomst: Bulgarije.
Verblijfplaats: Rijnsaterwoude, Zuid-Holland

Na een jaar wachten in onze opvang, dacht Charlie eindelijk zijn eigen plekje te hebben gevonden. Helaas bleek dat niet het geval te zijn. Het bleek namelijk dat Charlie te veel interesse had in de kippen en achter hen aanrende, waardoor hij weer bij ons is teruggekomen.

Een aantal jaar geleden kwam Charlie, samen met zijn moeder Evie, vanuit een asiel in Bulgarije naar ons toe in de hoop zijn eigen thuis te vinden. Gelukkig verliep de adoptie vlot en tot ieders vreugde mocht Charlie’s moeder ook mee. Ze gingen samen met hun nieuwe baasjes in het buitenland wonen.

Hoewel het veelbelovend klonk, blijkt helaas dat een van de baasjes vooral Charlie heeft mishandeld door hem zelfs met ijzer te slaan. Gelukkig heeft deze ervaring geen blijvende schade aan Charlies vertrouwen in mensen toegebracht. Hij is juist een echte knuffel geworden.

Charlie heeft een bultje op zijn poot, dat door de dierenarts is onderzocht en waarschijnlijk het gevolg is van de mishandeling (een oud litteken). Gelukkig ondervindt Charlie hier verder geen hinder van. Kinderen zullen geen probleem voor hem vormen. Hij is vriendelijk naar andere honden en houdt van spelen.

Wandelingen maken staat hoog op Charlies lijstje; samen op avontuur gaan vindt hij geweldig. Thuis geniet hij van zijn zachte mand, speeltjes en een smakelijke kluif. Hoewel het niet noodzakelijk is, zou Charlie het fijn vinden om samen met zijn moeder naar zijn nieuwe huis te gaan. Echter, hij heeft wel een jachtinstinct.

Met zijn 75 cm is Charlie een grote hond. Als u gecharmeerd bent van deze lieve knuffel, neem dan gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@ovidefarm.nl

Back To Top
Resize text-+=
Translate »