Skip to content

Maak jij je vingers graag vies?

Taken als vrijwilliger

Als vrijwilliger ga je samen met een senior vrijwilliger helpen bij het onderhouden van de groenvoorziening van Nationale Dierenzorg. Dit is dus een lekkere buitenbaan! Bij slecht weer wordt er binnen gewerkt, onder andere aan het restaureren van de zolder.

Wat vragen wij van jou?

Je bent niet bang voor vieze vingers en vindt het heerlijk  je handen uit de mouwen te steken. De zitmaaier, bladblazer en bosmaaier zijn bekend terrein voor je, of je wilt graag leren hoe hier mee om te gaan. Onkruid wieden is een veel voorkomende bezigheid. Ervaring met tuinieren en passie voor groenonderhoud zou fijn zijn. Daarnaast vind je het fijn te klussen, schilderen en samen met het team oplossingen te bedenken.

Wat levert het je op?

Wij bieden een leuke werkomgeving met enthousiaste medewerkers. Alles draait om de dieren en hier krijg je veel waardering voor terug.

Werkdagen en tijden
Liefst meerdere dagdelen per week, gemiddeld 3 uur per dagdeel. Er wordt bij voorkeur gewerkt met vaste dagdelen in de week volgens een rooster.

Wie zijn wij?

Stichting Nationale Dierenzorg bestaat uit een hondendagopvang, een honden en katten pension & asiel, de oudste seniorenclub voor katten & honden in Nederland en de dierenambulance voor de gemeenten Wassenaar, Leidschendam-Voorburg.

Interesse of meer weten?

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met de organisatie: Info@ndz.nl

Back To Top
Resize text-+=
Translate »