Denkt u er aan dat uw hond is uitgeweest voordat u deze komt brengen en dat u deze op ons terrein te allen tijde aangelijnd heeft? Uw kat dient u in een deugdelijke transportbox te brengen.
Iedere kat heeft een eigen verblijf, maar als uw kat er aan toe is heeft hij of zij de beschikking over een kamer en een overdekte buitenren met klimpalen. Iedere hond heeft een eigen verwarmde kennel met buitenren. De honden gaan driemaal per dag uit op de ovedekte buitensplaatsen.
Nationale Dierenzorg heeft een vaste dierenarts die tweemaal per week alle afdelingen bezoekt. Door de verzorgers vastgestelde klachten worden dan besproken en zo nodig direct behandeld. Bij acute problemen is eigen transport beschikbaar voor vervoer naar de dienstdoende dierenarts.
Wij zullen er alles aan doen uw dier een prettige vakantie te bieden, gaat u ook op vakantie dan hopen wij dat u een fijne tijd zult hebben en..........onze verzorgers stellen een ansichtkaartje altijd zeer op prijs !
Voordat u uw huisdier(en) bij ons in pension kunt geven moeten ze, zowel voor de eigen bescherming als voor de bescherming van andere dieren, geldige vaccinaties hebben. Let op: honden jonger dan zes maanden nemen wij niet in ons pension op!
Voor het brengen en halen van uw hond of kat.
maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur.
en op zaterdag van 08.30 tot 12.00 uur.
Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.
Heeft u vragen tijdens het verblijf van uw huisdier neem dan contact op met de desbetreffende afdeling per mail:• Informatie over de Kattenafdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Informatie over de Hondenafdeling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natuurlijk mag u ook bellen tijdens onze openingstijden als u hier de voorkeur aan geeft.
HONDEN:
1. Hondenziekte en Parvo (elke 3 jaar)
2. Ziekte van Weil (jaarlijks)
De kennelhoestvaccinatie maakt geen deel uit van de jaarlijkse entingen. Wij adviseren wel de hond te laten vaccineren tegen de kennelhoest.
Bij twijfel kunt u ons altijd bellen !
KATTEN:
1. Kattenziekte (elke 2 jaar) bij ‘levend’ verzwakte entstof
of Kattenziekte (elk jaar) bij gebruik van dode’ entstof
2. Niesziekte (elk jaar)
De entingen moeten, als deze voor het eerst gegeven worden minimaal 1 maand van te voren gegeven worden en voor pension minimaal 2 weken voor de datum van het bezoek.
VOOR HET EERST GEËNT?
De entingen moeten, als deze voor het eerst gegeven worden minimaal 1 maand van te voren gegeven worden. Deze moeten dan na twee weken nogmaals gegeven worden (booster). Twee weken na de booster kan het dier in pension komen.
In geval van een herhalingsenting dient de enting minimaal 2 weken voor de datum van het bezoek gegeven te worden.
Dieren die niet correct zijn ingeënt kunnen tot onze spijt niet in pension worden opgenomen. Bij het opnemen van uw huisdier dient u het vaccinatieboekje te overleggen met de juiste inentingen. Wij behouden te allen tijde het recht uw dier niet op te nemen, bijvoorbeeld bij verdenking van een besmettelijke ziekte.
KATTEN
HONDEN
DAGOPVANG - CRECHE (24/7)
*Jumbo’s zijn o.a. Ierse Wolfshond, Duitse Dog, New Foundlander.
** De dag dat u uw huisdier brengt is een verzorgingsdag en de dag dat u uw huisdier ophaalt is een verzorgingsdag.
Deze prijzen zijn incl. Hill’s voeding.
Voor dieren met eigen voer en/of medicatie kan een hoger tarief gelden.
VERZEKERING
Het pension aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan uw dieren of door uw dier aangericht tijdens het verblijf in ons pension (zie artikel 6:162 en 6:179 van het Burgerlijk Wetboek), met dien verstande dat eigen opzet hieronder niet is inbegrepen. De in pension gegeven dieren zijn niet verzekerd. Mocht u enige verzekering wensen, tegen welk risico dan ook, dient u deze zelf (buiten Nationale Dierenzorg om) af te sluiten.
DIERENPASPOORT / MICROCHIP
De Nederlandse wet op de Dierenbescherming bepaalt dat een officieel Nederlands dierenpaspoort
of entingsboekje met geldige entingen is vereist voor dieren die in een pension worden ondergebracht. Ook stelt deze wet dat de pensionhouder een kopie van de meetgegevens in bewaring houdt gedurende 3 jaar. Vraag ons of consulteer uw dierenarts.
Sinds 1 april 2013 is in Nederland een chip- en registratieverplichting voor honden ingevoerd. Elke hond die er vanaf die datum in Nederland bijkomt, moet een chip hebben en geregiseerd worden bij een van de daarvoor aangewezen databanken. Bovendien is de eigenaar verplicht de registratie up-to-date te houden.
1. U kunt kosteloos (mits schriftelijk) annuleren tot 1 maand voor de ingangsdatum.
2. Bij annuleren van 4 tot 2 weken voor de ingangsdatum berekenen wij 50% van de gereserveerde pensionperiode.
3. Bij annuleren binnen 2 weken voor de ingangsdatum berekenen wij 100% van de pensionperiode.
BETALING: U betaalt op de dag van ophalen. Indien u uw huisdier eerder ophaalt of later brengt wordt de gehele gereserveerde pensionperiode in rekening gebracht!
U kunt contant betalen of pinnen.
Betaling met Pin heeft onze voorkeur!
Wij willen u graag op de hoogte stellen als er iets dringends m.b.t. uw dier te melden is.
Wij willen altijd een telefoonnummer van u, liefst waar uzelf te bereiken bent,waar ook ter wereld. Ook willen wij een telefoonnummer van iemand die uw huisdier kent en weet dat uw huisdier bij ons logeert. Indien u door omstandigheden uw huisdier niet zelf kunt brengen of halen, dient u ons dat tevoren te melden. Degene die op uw verzoek uw huisdier komt brengen of halen dient een geldig legitimatiebewijs en alle gegevens over uw huisdier aan ons te overleggen.
Klik hier voor de algemene voorwaarden van Stichting Nationale Dierenzorg.
Stichting Nationale Dierenzorg
Zijdeweg 56
2245 BZ Wassenaar
tel: 070-5179852
Email: info@ndz.nl
KvK: 27021394
RSIN: 800435230
Privacy Verklaring NDZ