skip to Main Content

Naam: Karel
Ras: Kruising Turkse Herder
Geb. datum: 15-02-2016
Geslacht: reu, gecastreerd
Kleur: beige met zwart
Formaat: groot
Bij reuen: nee
Bij teven: nee
Bij katten: nee
Bij kleine kinderen: nee
Bij grote kinderen: eventueel
Alleen thuis: opbouwen

Klik hier voor een filmpje van Karel

Dit is onze reus Karel. Karel is bij ons gekomen omdat hij niet goed overweg kan met andere honden. Hij kan dan ontzettend fel reageren. Als hij op straat loopt en hij ziet een andere hond, dan wil hij hier echt achteraan. En aangezien Karel een grote jongen is, is hij dan ook echt niet te houden. Voor Karel is het dan ook geen optie om in een omgeving te wonen waar andere honden rondlopen.
We zijn dan ook echt op zoek naar een erf of stuk land dat goed en hoog genoeg afgezet is, waar hij als enige hond kan rondscharrelen. Het zal mensen die niets te zoeken hebben op het terrein zeker afschrikken als ze zo’n grote jongen daar aantreffen.

Karel is dan wel groot van formaat maar eigenlijk is hij van binnen een onzeker jongetje. Voor eigen mensen is hij een ontzettende lieverd en vind het heerlijk als hij aandacht krijgt. Maar door die onzekere kant kan hij naar nieuwe mensen wat afwachtend reageren. Hier in zou hij dan wat sturing nodig hebben.

Heb jij een afgesloten terrein/erf en kun je de hulp van Karel gebruiken en hem de steun geven die hij nodig heeft, aarzel dan niet om contact met op ons op te nemen. Dit zal dan zeker een win win situatie zijn.

Vul bij interesse dit formulier in en dan nemen wij contact op.

Back To Top
Resize text-+=
Translate »