skip to Main Content

Naam: Gypsy
Ras: Amerikaanse Bulldog
Geb. datum: 21 december 2017
Geslacht: teef, steriel
Kleur: wit/bruin
Formaat: groot
Bij reuen: nee
Bij teven: nee
Bij katten: nee
Bij kleine kinderen: eventueel
Bij grote kinderen: eventueel
Alleen thuis: opbouwen

Hierbij willen we jullie voorstellen aan onze Gypsy. Ze is bij ons gekomen omdat ze niet zindelijk was in huis en flink uit kon vallen naar andere honden. In het begin was Gypsy hier nog terughoudend naar ons, ze vond het allemaal wat spannend maar dat is nu gelukkig wel anders. Het is een hele relaxte lieverd. Wel zoeken we voor haar iemand die sterk in zijn (of haar 😉) schoenen staat. Letterlijk en figuurlijk, het is namelijk geen kleine meid. Tijdens de trainingen buiten hebben we gezien dat ze kan reageren op bepaalde honden maar dat dit ook goed te corrigeren is. Iemand met natuurlijk leiderschap zou dus heel fijn zijn.

Een paar dagen nadat Gypsy bij ons binnen was gekomen kwamen we erachter dat ze een flinke blaasontsteking had. Dit kan een grote rol hebben gespeeld in het verhaal dat ze niet zindelijk was. Het zal zeker een puntje zijn om met haar hier aan te werken. Na meerdere eigenaren in het verleden te hebben gehad, gunnen we het haar om een thuis te krijgen waar ze begrepen wordt.

Mocht je interesse hebben in deze lieverd vul dan het formulier in via deze link. Voor vragen kun je mailen naar hondenpension@ndz.nl

 

Back To Top
Resize text-+=
Translate »